Begravningsblommor i Örkelljunga

Nu är det en i min familj som har dött. Det var en gammal farbror på 95 år nere i Örkelljunga och han är i ljust och tacksamt minne bevarad. Han fick ett mycket längre liv än de flesta andra så sorgen är inte allt för tung att bära även om saknaden förstås är stor. Jag ska faktiskt ta upp en sak med er i det här inlägget som jag tänkte att det vore bra för er att känna till. Det är om det här med begravningsblommor i Örkelljunga

 

Det är flera år sedan jag flyttade från Örkelljunga men inför den här begravningen var det dags att återvända till min hembygd, i alla fall för några dygn tills begravningen var över. Det som slår mig är vilken fin service det erbjuds när det gäller det här med begravningsblommor i Örkelljunga. Jag gick in i en blomsterbutik som heter Lilla Tingbergs Gott För Kropp o Själ och där fick jag ett oerhört fint bemötande och så fick jag hjälp att välja ut de begravningsblommor som jag tänkte skulle passa särskilt bra på min farbrors begravning. En begravning är ju en sista hälsning och jag ville ha blommor som jag tyckte stämde ihop med min farbrors personlighet. Jag tycker det är fantastiskt att det finns en riktig blomsterbutik i Örkelljunga för jag tycker inte alls om att allt fler butiker slår igen så att de som bor på lite mindre orter måste ta sig långväga till exempel för att besöka en blomsterbutik. Lilla Tingbergs Gott För Kropp o Själ är ett företag som verkligen har imponerat på mig. Så behöver ni köpa begravningsblommor i Örkelljunga kan ni göra det hos dem.