Är du en vän av ordning och reda?

God morgon, god morgon! Jag sitter i köket så här om morgonen och det är så roligt att vakna upp till ett fint och välstädat hem. Det var ett riktigt bra beslut som jag tog när jag bestämde mig för att anlita en städfirma i Örebro som heter Örebro T & S. Innan jag tog hjälp av denna städfirma i Örebro blev det nästan aldrig någon tid över till att göra roliga saker ihop med familjen. Nej, det var jobbet, hem ifrån jobbet för att laga mat, åka ut och handla, läxor som skulle läsas och så denna tråkiga städning som tog massvis med tid. Jag behövde göra något för att få mer kvalitetstid tillsammans med familjen. Jag hade hört talas om på jobbet att det var ett par personer som fick hjälp av Örebro T & S och så blev det så att även jag bestämde mig för att anlita denna städfirma i Örebro. Vi har nu en fräsch och välstädad villa som man verkligen känner sig välkommen hem till. Så när jag startar denna nya dag med frukost i köket och tittar mig omkring i min välstädade villa kan jag inte bli annat än riktigt belåten. En gång i veckan kommer de hit och utför veckostädning. Det går rätt så snabbt för dessa rutinerade städare att fixa iordning hemmet då men någon gång emellanåt kommer de också hit och genomför storstädning. Det blir en storstädning strax före jul och då tänkte jag be dem att putsa mina fönster också. Har ni funderat på att anlita någon städfirma i Örebro vet jag att ni skulle bli lika nöjda med Örebro T & S som jag.